Om oss

Vi, Samira och Gunilla driver Hunddagisbussen tillsammans. Vi är en glad duo som i vått och torrt tror på positiv förstärkning när det gäller både hund och människa.

Gunilla är uppvuxen på gård med hund och lantbruksdjur. Djur i alla former har hela tiden varit en del av hennes liv. Hon har jobbat som djurskötare på lantbruk och haft egna hundar i omgångar. Gunilla har förutom lantbruksskola gått Hunddagisföreståndarutbilning.

Samira har sedan barnsben umgåtts med hundar och alltid varit kvarterets hundrastare. I vuxen ålder har egen hund varit centralt bland alla andra djur som katter, får , hästar, höns och bin. Har jobbat som egen företagare inom fårskötsel, biodling och daglig verksamhet inom LSS. Samira har gått utbildningen för Hunddagisföreståndare.

Ida vår praktikant i mars 2024

Jag heter Ida och går tredje året på Realgymnasiet i Halmstad. Jag går en djurvårdslinje med inriktning hund. Själv har jag många schäfrar med uppfödning hemma. Jag har alltid haft hundar och trivs bra med det. Min favorit är däremot min bondkatt på 17 år.

Nelli vår praktikant i september 2023

Jag heter Nelli och går andra året på Munkagårdsgymnasiet. Jag går den Npf-anpassade linjen Spåret med inriktning på djurvård. Mitt största intresse är hundar och får men jag älskar alla djur. Jag har själv en hund som heter Juno, hon är en korsning mellan Bearded collie och labrador som jag utbildar till assistanshund. Hemma har vi även en Cockerpoo som heter Ajax.

Lo vår praktikant i april 2023

Jag heter Lo och går mitt andra år på Munkagårdsgymnasiet med inriktning djurvård. Som ung har jag alltid haft en passion för både djur och natur. Själv har jag tyvärr ingen hund men jag har en bondkatt som heter Idde i 11 års åldern.

Frida vår praktikant i Februari/Mars 2023

Jag heter Frida och läser andra året på Munkagårdsgymnasiet där jag inriktar mig främst på hund. Något av de absolut roligaste jag vet är att få träna agility med min tyska schäferhund. Hund har alltid varit mitt största intresse och jag slutar aldrig lära mig saker om dom.

Klara vår praktikant i januari/februari 2023

Jag heter Klara och läser sista året på Munkagårdsgymnasiet där jag främst har inriktat mig på att läsa hundkurser. Mitt största intresse är hundar och jag tycker om att arbeta med alla olika typer av hundar, både för att det är kul men också väldigt lärorikt. Där hemma har vi två stycken wachtelhundar, Isa och Nemi.

Ebba vår praktikant i januari 2023

Jag heter Ebba och går tredje året på Munkagårdsgymnasiet. Jag gillar att jobba och träna med hundar eftersom dem alltid är positiva och glad. Vi har även en hund hemma, det är en Amstaff på 1år.

Timmy vår praktikant i Oktober 2022

Jag heter Timmy och går mitt sista år på realgymnasiet i Halmstad med inriktning på djurvård. Jag gillar många olika slags djur, men hund har alltid och kommer alltid att förbli på min topplista. Jag har i dagsläget en Engelsk Cocker Spaniel på 10 år som trotts sin ålder har energi som om han vore hälften så gammal.

Erik vår praktikant september 2022

Jag heter Erik och går tredje året på Munkagårdsgymnasiet inriktning djur. Jag gillar att jobba med hundar och har valt de flesta hundkurser som finns på min skola. Jag har även en hund som heter Elli och hon är en Eurasier.

Wilma vår praktikant läsåret 2021-2022 med Dixie och Leo.

Jag heter Wilma och går andra året på realgymnasiet inriktning hund, jag har alltid gillat hundar och haft hundar nära hela uppväxten. Vi har även en hund hemma Bruno som är en Australien shepherd.